BERLIN TEAK GLASS

Код: BERLIN TEAK GL
Медијапанска собна врата
Расположливи димензии: 90*200
Материјал: Дрвена конструкција со медијапанска решетка и страни од медијапан 6мм
Брава
Рачка
Боја: Кафеава

8,550ден