MAJORKA WHITE GLASS

Код: MAJORKA W GL
Медијапанска собна врата
Расположливи димензии: 90*200
Материјал: Дрвена конструкција со медијапанска решетка и страни од медијапан 6мм
Брава
Рачка
Боја: Бела

8,550ден