ALANYA GLASS

Медијапанска собна врата
Расположливи димензии: 90*200
Отвор за стакло: 50* 150
Материјал: Дрвена конструкција со медијапанска решетка и страни од медијапан 6мм
Брава: Kale
Рачка
Боја: Сива

8,917ден