За Нас

Лоџик Инженеринг ДООЕЛ

Лоџик Инженеринг ДООЕЛ е компанија основана во 2019 година. Примарната дејнсот на компанијата е градежништвото. 

Компанијата има релизирано повеќе градежни проектни односно реновирање на државни институции, тековни одржувања на згради и тн. Освен примарната дејност Лоџик Инженеринг е доста активна и во делот на трговија со градежни материјали и тоа внатрешни собни врати, челични блиндор врати, керамички плочки, ламинатни подови, винилни подови, клима уреди и системи за централна климатизација.

Нашите производи можете да ги најдете во нашите изложбени салони во Скопје на бул.Никола Карев (Пластичарска улица) и бул.Ѓорѓе Петров бр.133. Истотака нашите производи можете да ги најдете во повеќето градови од нашата држава во салоните на нашите партнер компании.

Нашата компанија е екслузивен увозник за неколку фабрики и градежни брендови од Турција како ATADOOR, ITIBAR CELIK KAPI, ADO, USAK SERAMIK, EGE SERAMIK, CAMSAN, FLOORPAN.