ADANA CAPPUCINO GLASS

Код: ADANA CAPP GL
Медијапанска собна врата
Расположливи димензии: 90*200
Отвор за стакло: 35*150
Материјал: Дрвена конструкција со медијапанска решетка и страни од медијапан 6мм
Брава: Kale
Рачка
Боја: Капучино

8,917ден