Izmir White

Код: Izmir White
Медијапанска собна врата
Расположливи димензии: 90*200,80*200,70*200
Материјал: Дрвена конструкција со медијапанска решетка и страни од медијапан 6мм
Брава: Kale
Рачка
Боја: Бела

8,300ден